Megújult weboldalunk,webáruházunk számos termékkel bővült!

Bio és konvencionális termékeink nagymértékben hozzájárulnak egészsége és fiatalsága megőrzéséhez.

Vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban és egyéb egészséget támogató összetevőkben gazdag termékeinknek elsősorban a prevencióban, krónikus betegségek megelőzésében van szerepe, mint például korunk népbetegsége: az elhízás, szív és érrendszeri betegségek, kettes típusú cukorbetegség, stb.

Néhány hónapja a boltok polcain is megjelent Természet Áldása Egészég pakk ajánlott mindenkinek, aki szeretne megszabadulni a szervezetben felhalmozódott méreganyagoktól, egészségesebb, frissebb és energikusabb szeretne lenni. A pakk tartalmaz öt darab 1 literes bio gyümölcs-és zöldséglevet, egy ötnapos, dietetikus által összeállított méregtelenítő étrendet, mozgásprogramot, valamint részletes leírást, amely segít céljai elérésében. 

Pons extra szűz olívaolajaink széles választékával egészségessé és egyben ízletessé teheti ételeit. Citrommal, fehér szarvasgombával, bazsalikommal ízesítve, natúr ízben, bio és konvencionális változatban, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt megtalálhatók webáruházunkban!

Válogasson Ön is következő termékek közül:

  • Gyümölcslevek
  • Bio szemes termékek és pelyhek
  • Reform szemes termékek és pelyhek
  • Olajok és zsírok
  • Szószok
  • Rizsfélék
  • Aszalványok és diófélék
  • Hüvelyesek

Bevezető akciós árak PONS olívaolajokra

PONS prémum olívaolajok

PONS olívaolajainkat itt most akciósan megvásárolhatja: PONS olívaolajok

Weboldalunkon folyamatosan bővülő termékeinkről részletes, hiteles információkat olvashat, valamint a ’cikkek’ menüpont alatt egyéb érdekességekről is beszámolunk.

Látogasson el Ön is a www.hungarianflavours.com oldalra!

Webáruházunk elérhető a következő linken: https://www.hungarianflavours.com/webaruhaz/kategoriak.

Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!
Kérdéseit, észrevételeit a weboldalunkon elérhető online chat felületen, valamint az info@hungarianflavours.com és a dietetikus@hungarianflavours.com email címekre várjuk!